I ile podobnych walków przeszło bez echa ?
|
|
Gdzie reszta oszustów przecież surowe mięso w sklepach też jest nastrzykiwane normalnego schabu już prawie nie ma doskonale wiedzą to ci którzy sami sobie wędzą jakie problemy są przy peklowaniu ta biała substancja wypływająca z mięsa do zalewy. W rolniczym regionie żarcie zaczęło się robić najgorsze w Polsce - wstyd ! W innych dużych miastach jakość wędlin, pieczywa, ryb jest dużo lepsza czym my się szczycimy skoro już zwykłego cebularza nikt nie potrafi dobrze wypiec bo kupić można tylko napompowane mokre buły tak samo jest właśnie z mięsem i wędlinami.
|
|
Komu się opłacali.
|
|
Otóż to! Przedmówca ma pełną rację. Porządnego pieczywa ze świecą szukać. Albo smakują jak glina, albo jak sucha gąbka. Gdzie prawdziwe drożdżówki i mięciutkie pączki, które kupowałem za dzieciaka idąc do szkoły? Tego co teraz sprzedają jeść się nie da. Z pieczywa mam upatrzony jeden jedyny chleb w jednej piekarni, który jako tako smakuje. O mięsie to szkoda w ogóle gadać. Wszystko pompowane, kotlet po usmażeniu zmniejsza się o połowę, wędliny po 2 dniach pokrywa jakaś dziwna, niezbyt przyjemnie pachnąca maź. Dlaczego normalne, porządne wyroby stały się produktem luksusowym? Pamiętam smak szynki z dzieciństwa na pysznej, miękkiej bułeczce z soczystym, smacznym pomidorem. Aż chciało się jeść. A teraz ani porządnej szynki, ani bułki, a to co w sklepach jest podpisane jako "pomidor" to śmiech na sali.
|
|
Artykuł lakoniczny.
Skoro zaprzeczał zarzutom to jak mógł mówić że został wprowadzony w błąd ?
Chyba coś tu nie tak ?
|
|
A co z bydlakami sprzedającymi odpady solne jako sól sporzywczą, co z "producentami" mączki rybnej i jajecznej.
|
|
smacznego. Solić już nie trzeba.
|
|
W areszcie dostana mortadele z odpadów padlinopodobnych i niech się tym żywią jak najdłużej
|
|
Biznes kwitnie, śmieją się z państwa teoretycznego jak zawsze. |
|
Dostaną zawiasy i dalej bedą dymać konsumentów
|
|
Wielkie przestępstwo popełnione przez dwóch bardziej sprytniejszych. Takie same przestępstwa popełniają supermarkety które oferują konsumentom szynkę w której jest 60-70% mięsa, pieczywo w którym jest do 50% mąki filety rybne gdzie po zakupie 1 kg po rozmrożeniu pozostaje 60-70 dkg. Od kilkunastu lat większość producentów żywności w tym kraju dyma kupujących.
|
|
dobrze wam, bo jak kiedyś sanepidy same wyrywkowo w swoich laboratoriach badały żywność to wam przeszkadzało to teraz będziecie jedli śmiecie
|
|
mam wrażenie że wszystkie filety są nastrzykiwane,no i inne mięsa też.podobno wołowina sie nie daje nastrzykiwać,dlatego taka droga
|
|
każdy filet jasnego koloru jest napompowany kiedyś widziałem na yt film jak osoba w kombinezonie i masce pistoletem podłączonym do myjki karcher pompowała filety,całą paletę widać było przerobionych w ten sposób,każdy filet ok 3 sek pompowano ,jak woda zaczłęa wyciekać brano następny
|
|
no dalej biec do marketów bić się o ochłapy, Polski naród ogłupiony
|
|
Zrobią promocję i ludzie zjedzą. Jeszcze będą to sobie wyrywać z rąk, szczególnie to starsze pokolenie
|
|
Kowalski sie doigrał
|
|
podejrzewam, że to nie był ich pojedyńczy wybryk
|
|
Woda z solą w piersiach kurczaka, silikony w piersiach kobiet - nikomu już nie można wierzyć.
|
|
teraz najaw wyszło a jak ludzi rzezbili to nic o tym.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|